11.11.2019

Články


Chtěla bych začít cvičit, ale...

Za prvé je potřeba si sama v sobě říct, jaký druh cvičení mě bude bavit? Něco klidnějšího? Nebo něco, u čeho se pořádně zadýchám?

Neznamená, že Kristýna z práce chodí 2krát týdně na hodinu plavání, tak já musím dělat to samé. Já osobně jsem ve znamení lva a voda nikdy nebyla mým přítelem, proto jsem nikdy tomuto sportu nepodlehla, no a co. Každý je jiný, každému vyhovuje něco jiného.

To, že sousedka Petra chodí každé úterý v 6 na hodinu tance a moje děti mají v úterý kroužky, tak se opravdu nestrhnu, jen abych v úterý stihla též hodinu tance. Najděte si den, kdy vám to bude nejvíce vyhovovat, kdy se nebudete stresovat, abyste honem rychle vše stihla. Pokud víte, že ve středu máte chvilku čas, věnujte ho právě cvičení.

Najděte si motivaci/inspiraci, zajímá vás jóga? Zkuste si vyhledat holky, které ji cvíčí, určitě vás to motivuje.

Nezapomeňte se odměňovat!! Nikdy neberte nic, co děláte, jako trest, protože to pak nemá žádný smysl, ani to nepůsobí dobře na psychický stav. Řekněte si, tak teď věnuji sama sobě chvilku, protože se chci cítit lépe!! Chvalte se, to, že na poprvé neuběhnete 5 km, to neuběhne ani mládě geparda, vše má svůj čas, který je právě super k tomu, abyste pozorovaly své pokroky :)

Věřte mi, že pokud pomalu začnete, ani si to neuvědomíte a stane se to pro vás běžnou rutinou. Též pamatujte, že pokud stále budete říkat zítra, budete takhle sedět i za rok touhle dobou s větou zítra :)

Zpět na výpis
O mně
blog

Práce, zdravý životní styl, cvičení a moji dva pejskové - fenka Khallissa a pejsek Marley.

To je můj život, moje hlavní koníčky.

Více
Sledujte mě
Doporučené články
Galerie