03.12.2019

Články


chci zhubnout, potřebuji zhubnout, zhubnu

Jedna z nejčastější vět každé druhé ženy, každá z nás se chce líbit sama sobě, každá si chce připadat atraktivně, přitažlivě pro sebe i okolí. Mnoho z vás už má za sebou určitě x pokusů snížit váhu ač už dietou, cvičením či obojím. Z větší části vám to ale nevydrží dlouho, po 3 dnech kdy si dáte k večeři salát a jednou si zajdete zacvičit očekáváte ten kouzelný moment kdy vlezete na váhu a ta se rozzáří s několika kilovým úbytkem. Jenže ne, váha ukazuje stejně jako před 3 dny nebo o pár deco ještě ke všemu navíc ?

A tobě v hlavě proběhne věta ,, tak já se tady jak ten blbec celé dlouhé 3 dny snažím a úplně k ničemu ,, Mám pravdu ? A teď máš 2 možnosti buď půjdeš a i ten 4. den si uděláš zdravé jídlo a nebo půjdeš a v prvním obchodě si koupíš něco pořádně sladkého, aby jsi uklidnila ty nervy z toho co ti ukázala váha.

No asi mi dáte všichni za pravdu, že větší část žen zvolí druhou variantu, řeknu ti malou pravdu. V den co zasadíš semínko si též nepochutnáš na ovoci, v den co sníš omáčku s knedlíky a dvojitou porcí čoko dortíku k tomu taky nepřibereš 4 kila.

samozřejmě, že ti bude mnohem více chutnat bílý rohlík s tou boží majonézovou pomazánkou z lahůdek než nějaká luštěninová pomazánka s celozrnným pečivem, jenže z 99% jde vždy pouze o zvyk. Pokud je tělo zvyklé x let na ty dobroty plné jednoduchých cukrů, tukl bez špetky živin tak mu je neznámo nějaké zdravé jídlo

Setkala jsem se se stovkami žen, které do 40 let nevěděly kde mají v obchodě brokolici nebo v jakém regálu je bílý jogurt, největší podíl jejich jídelníčku tvořilo kupované hotové jídlo a pomyšlení na nějaké zdravé vaření bylo noční můrou. Ovšem tento způsob samozřejmě pomalu, ale jistě vedek tomu, že i ty větší kalhoty budou jednou těsné. Dámy co řekly a dost takhle nechci dál žít, chci žít aktivně cítit se dobře, vypadat dobře, protože si to zasloužím, zasloužím si být krásná a líbit se okolí, zasloužím si hrdě kroutit zadkem protože je zatraceně sexy. Tak tyhle dámy potom co po 3 dnech snažení viděly stejné číslo nepřestaly !!

Zase šly a v krámě nakoupili zdravé jídlo z kterého si připravily pokrm na druhý den, přišly na to jak ta brokolice s bramborem zapečená se sýrem může být lehká a výborná, zjistila jak báječné je se cítit po večeři s domácí pomazánkou plnou vlákniny na tom semínkovém chlebíku, který je nakonec výborný, těšit se na tu teplou kaši s ořechy k snídani.

samozřejmě, že si klientky dopřejí občas i to nezdravé dají si pizzu na večeři s manželem, zajdou si na dortík, v létě na koupališti zmrzku, při grilovačce i špekáček, ale mile rádi se zase vrátí k zdravému jídlu

A teď néjen, že uvidíš to nižší číslo na váze, že ty kalhoty co před 2 měsíci byli těsné na knop ti jsou volné, ale ty se cítíš úplně jinak néjen fyzicky, ale především psychicky jsi hrdá na sebe, máš radost z toho, že ten 3. den co ti váha ukázala stejné číslo jsi nehodila flintu do žita, začneš chodit kolem zrcadla se vztyčenou hlavou a proč ? protože jsi skvělá !

za těch x let prací s ženami, které mě oslovily s žádostí o pomocí zhubnout jsem se setakala s neskutečně mnoha případy.

Maminky samoživitelky s dětmi, dámy velmi omezené nemocí, ženy v těžké životní situaci, ženy pracující 7 dní v týdnu a každá z nich když chtěla, tak to dokázala a proto vím, že když budeš opravdu chtít budeš mezi ně patřit i ty !

takže zahoď předsudky a buď mezi nimi !

Zpět na výpis
O mně
blog

Práce, zdravý životní styl, cvičení a moji dva pejskové - fenka Khallissa a pejsek Marley.

To je můj život, moje hlavní koníčky.

Více
Sledujte mě
Doporučené články
Galerie